A Külügyi Műhely a Politikai Spektrum Alapítvány önálló projektje, amely 2019. január, illetve 2020. január között kerül megvalósításra. Célja egy olyan, a nemzetközi események feldolgozására fókuszáló műhely kialakítása, amely Magyarországon egyedülálló módon ötvözi a tudományos kutatást a tehetséggondozással. 

A Külügyi Műhely részét fogja képezni a 2018-as évben elindult Külügyi Műhely – Gyorselemzés sorozat, illetve az Alapítvány Facebook oldalán publikált Külügyi félperc. A Külügyi Műhely tudományos, illetve tudományos ismeretterjesztő tevékenysége azonban itt nem áll meg. 2019. második félévében egy új, online tudományos folyóirat elindítását tervezzük. A folyóirat kiadásáért a Politikai Spektrum Alapítvány felelne, és úgy kerülne kialakításra, hogy az minden szempontból megfeleljen a tudományosság kritériumainak.

Az új folyóirat elindításához keresünk olyan, a tudományos karrierjét tudatosan építő PhD hallgatókat, illetve fiatal kutatókat, akik elmélyítenék szakmai tevékenységüket, egyben szeretnének részesei lenni egy új kezdeményezésnek. Amennyiben a lehetőség felkeltette az érdeklődését / több információt szeretne megtudni a projektről, kérem, hogy keressen meg minket az alábbi elérhetőségeken:

Kapcsolattartó: Tóth Zoltán Balázs – toth.zoltanbalazs@gmail.com